Tudomány és spiritualitás kéz a kézben...

Kapcsolat

Kapcsolat

MUNKATÁRSAINK:

Balogh Béla

A központ vezetője:

BALOGH BÉLA
E-mail: bela@lords.com
Mobil: +36-30-612-9727

Alapjában hídépítő mérnök, de írói munkássága révén vált ismertté. A Végső valóság és a Tudatalatti tízparancsolata c. könyvei iránt többszáz ezren érdeklődtek, hanganyagait több millióan hallgatták / hallgatják.

A spiritualitást a modern, tudományos eredményekkel összhangban olyan módon tárja az érdeklődők elé, hogy elhinni semmit nem kell; a nyugtalan, és logikus válaszokat követelő elme is megnyugszik, mert az összefüggéseket megérti.

Az elme nyugalma viszont a spirituális, belső munkának és a meditációnak az alapfeltétele.

Honlap: www.baloghbela.hu

Gulyás Márta Meditációra jelentkezők:

GULYÁS MÁRTA

E-mail: mgulyas@gmail.com

A legelfogadóbb, legszeretetteljesebb női energiát képviseli. Ő tartja a kapcsolatot a meditációs munkára jelentkezőkkel.

Molnár Erika Segítségkérők:

MOLNÁR ERIKA
E-mail:  emolnar.99@gmail.com

Lendülettel, fáradtságot nem ismerve, tiszta szívvel és derűvel vesz részt minden olyan feladat megoldásában, amely a hétköznapi működés során felmerül. Tartja a kapcsolatot a segítségkérőkkel.

HORVÁTH ÁRPÁD

Fogtechnikus, aki alapos képzéssel rendelkezik a lelki segítségnyújtás területén.

triquetra

Címünk: 2081 Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.

Megközelítés:

Autóval: 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy

M1- felől: Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az „Üdvözöljük Piliscsabán” tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Piliscsaba Piliscsaba Álomvölgy

Vonattal: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig 40’. Onnan – telefonos egyeztetés esetén – ha tudunk, segítünk.

Busszal: 800-as és 801-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy – telefonos egyeztetéssel -, ha tudunk, segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ Bérc utcai belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

triquetra