Tudomány és spiritualitás kéz a kézben...

Olvasni tanítom a gyermekemet

4 990 Ft

Hatékony segítség az iskolakezdés nehézségeinek feloldásához. Kevés időráfordítás a szülőnek, könnyed és örömteli tanulás a gyermeknek!

 

Kategória:

Leírás

Kevés időráfordítást és óriási segítséget jelenthet ez a könyv mindazon szülők számára, akik segíteni szeretnék gyermeküket a kezdeti nehézségek játékos, könnyed áthidalásában, ill. azon szülők számára is, akiknek a gyermeke valamilyen okból kifolyólag otthon tanul. Ritkán fordul elő, hogy egy magyar szakos tanár elemi iskolában írni és olvasni taníthassa a gyermeket, és az sem hétköznapi jelenség, hogy valaki 70 év tapasztalatát tudná összegezni. Most mégis ez történt. Édesanyám, Balogh Gizella tanárnő 96 éves korában állította össze újra azt a módszert, amellyel én is megtanultam – nem csupán olvasni -, de helyesen írni is. A legjobb az volt, hogy jóformán a második megtanult betűtől kezdve élmény volt az olvasás, és első osztályban, a karácsonyi szünetben már vígan olvastam a mesés könyvet! (Balogh Béla )

Kiskereskedelmi forgalomban beszerezhető:

Magyarországon kiskereskedelmi forgalomban csak és kizárólag az ECOFAMILY üzletlánc boltjaiban elérhető.

EcoFamily - Market Central Ferihegy                                                                https://ecofamily.hu/uzletkereso

 

  • Kolozsváron, ADOREMUS könyvesbolt, Főtér 15.   (Piata Unirii 15.)