Álomvölgy Meditációs Központ

BEMUTATKOZÁS

Az Álomvölgy Meditációs Központ üzemeltetője az Álomvölgy Meditációs Központ Alapítvány. Az Alapítvány küldetése a testi és lelki értelemben vett egészséges életmód segítése, továbbá az egyéneknek, a magyar nemzetnek és a bolygó felemelkedésének szolgálata, önzetlen segítség nyújtás és közösség építés.

Az Álomvölgy Meditációs Központ 6 év alatt épült fel Támogatóink kizárólag olyan emberek, akiknek az esze és a szíve is a helyén van. Nem részesültünk állami támogatásban, nem volt külföldi támogatás és nem nyertünk pályázatokon sem. Támogatóink anyagi hasznot nem vártak és nem várnak.

Tiszteletben tartjuk, valamint elfogadjuk azt a tényt, hogy minden ember a saját rezgésszintjének megfelelő közösséget választja a fejlődéséhez. Az Álomvölgy Meditációs Központban szeretettel fogadjuk mindazokat, akik a rendszeres meditációk és közösségi élet mellett igényt tartanak az intellektuális igazságok kifejtésére, az univerzum természetének, működésének és belső törvényeinek tudományos kutatási eredményekkel is alátámasztott megismerésére. A Bölcsesség nem más, mint szeretet által vezérelt tudás.

– Szeretettel várunk minden fejlődni vágyó, nyitott érdeklődőt és tagot. Céljaink között szerepel, hogy megőrizzük közösségünk érzelmi és gondolati tisztaságát, mentessé váljunk a pletykától, kéretlen tanácsok osztogatásától és ítélkezéstől.

– Az Álomvölgy Meditációs Központ, mint meditációs, oktató és segítséget nyújtó központ, valamint a központot üzemeltető azonos nevű Alapítvány független, és nem áll külföldi vagy belföldi ernyőszervezetek „védőszárnyai” alatt.